Υποβολή συγχαρητηρίων στην Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως

Η Ένωση Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής υπέβαλε τα συγχαρητήρια της στην Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως. Το ακριβές κείμενο της επιστολής μ,ας έχει ως εξής:

 Αθήνα, 09 Ιουλίου 2019

 Προς: την Υπουργό Παιδείας. Έρευνας & Θρησκευμάτων

          κ. Νίκη Κεραμέως

          Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι 151 80

 Θέμα: Υποβολή συγχαρητηρίων

 Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

 Ως Πρόεδρος του Τομέα Παιδείας της Ν.Δ. υπήρξατε ο βασικότερος συντελεστής διαμόρφωσης του προγράμματος Ν.Δ. για το Σύγχρονο Σχολείο και του σχεδιασμού επαναλειτουργίας των Προτύπων Σχολείων ως νησίδων αριστείας, συνεχούς αξιολόγησης και προόδου..

Σήμερα παρακολουθήσαμε την ορκωμοσία σας ως Υπουργού Παιδείας. Έρευνας & Θρησκευμάτων και την τελετή ανάληψης των καθηκόντων σας. Οι Απόφοιτοι της Ζωσιμαίας Σχολής αισθάνονται ιδιαίτερη ικανοποίηση διότι η αρμοδιότητα εφαρμογής του προγράμματος λειτουργίας των Προτύπων Σχολείων ανετέθη στο πρόσωπό σας. Σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας.

Πριν από 25 χρόνια διατυπώσαμε, από κοινού με τους Αποφοίτους της Βαρβακείου Σχολής, το αίτημα για την επαναλειτουργία των Προτύπων Σχολείων και έκτοτε αγωνιζόμαστε συνεχώς υπέρ της ευόδωσης του σκοπού μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι  θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας για να συνδράμουμε στην επίτευξη του κοινού μας στόχου.. 

                                                     με εκτίμηση                                                 

               Αθανάσιος Δάλλας                                Μιχαήλ Παντούλας

                  Πρόεδρος Δ.Σ.                                  Γενικός Γραμματέας