Συνέδριο για τα Πρότυπα Σχολεία

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποφάσισε την διοργάνωση ενός Συνεδρίου (περί τα μέσα Ιουνίου 2019) με θέμα τα Πρότυπα Σχολεία.
Κατόπιν προσκλήσεως του Επιστημονικού Υπεύθυνου του Συνεδρίου, Ομότιμου Καθηγητού του ΕΚΠΑ κ. Ιωάννη Παπαδάτου οι Σύλλογοι των Αποφοίτων των Ιστορικών Προτύπων Σχολείων συμμετείχαμε σε σύσκεψη (Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019) που είχε σαν κύριο θέμα την ενημέρωση μας για το αντικείμενο του Συνεδρίου και την διερεύνηση της δυνατότητος συμμετοχής μας σ’ αυτό.
Η ανταπόκριση όλων ήταν θετική και αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε ουσιαστικότερη συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση που ορίστηκε για την 14η Νοεμβρίου 2019

Εξ αριστερών προς τα δεξιά: Θάνος Τσιμπερδώνης (Ευαγγελική), Αναστάσιος Τσάτσος (Ευαγγελική), Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης (Ιωνίδειος), Ματθαίος Αρταβάνης (Α’ Αθηνών), Αθανάσιος Δάλλας (Ζωσιμαία), Καθηγητής Ιωάννης Παπαδάτος, Κλειώ Καλλιμένη (Ανάβρυτα), Σωτήρης Ζησόπουλος (Βαρβάκειος), Ιωάννης Βαρότσος (Πειραματικό Πανεπιστημίου Αθηνών) και Μαρία Βέλλιου (Ανάβρυτα)